Paul de Leeuw & Simone Kleinsma brengen speciaal duet uit

0

Het heeft misschien 25 jaar geduurd en er moest een pandemie aan te pas komen, maar toegegeven: dan heb je ook wat. Simone Kleinsma en Paul de Leeuw hebben eindelijk opnieuw een single uitgebracht van een duet dat ze samen zingen. Tot de Maan en terug doet sterk denken aan Zonder Jou en is onderdeel van de nieuwe theatershow die beide artiesten samen spelen.

In Paul & Simone: Zonder Jou, zingen De Leeuw & Kleinsma nummers die hun verleden, heden en toekomst kleur hebben gegeven. Deze voorstelling gaat deze week van start. De show is natuurlijk vernoemd naar die ene geweldige hit is Paul & Simone in de jaren negentig hadden.

Maar er worden ook nieuwe nummers gespeeld. En daarvan bleek één toch echt wel een pareltje. Tot de Maan en terug is daarom nu uitgebracht als single. Het is eigenlijk toeval dat ze precies 25 jaar later dit concert spelen. Maar het nummer doet enorm denken aan Zonder Jou. Luister zelf maar:

Ben je op zoek naar een ander concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.
Share.

About Author