Najib Amhali doet een boekje open over zijn leven

0

Cabaretier Najib Amhali vertelt normaal gesproken zijn verhaal op de planken in het theater. Maar nu heeft hij besloten zijn hele verhaal openhartig naar buiten te brengen in zijn eigen biografie. Het boek is geschreven door Marcel Langedijk, heet Najib en ligt eind deze maand in de boekhandels in Nederland.

Najib Amhali is al jarenlang een van de meest succesvolle cabaretiers van Nederland, onder andere bekend van shows als Waar was ik en I Amhali en films als Shouf Shouf Habibi. De komiek, geboren in Marokko en getogen in Nederland, doet een boekje open over zijn jeugd, de band met zijn familie en de prijs van succes. Hij komt niet alleen zelf aan het woord in het boek. Ook familie en vrienden vertellen hun verhaal over Najib.

Najib

In de biografie lees je over de hoogtepunten én de dieptepunten in het leven en de carrière van de cabaretier. Zo vertelt hij over zijn drank- en drugsverslaving die hem bijna die glansrijke carrière en zijn relatie kostte. In zijn laatste show Waar was ik vertelde hij al een deel van het verhaal over deze moeilijke periode in zijn leven. Nu lees je het hele verhaal hoe hij is gekomen waar hij nu is. Marcel Langedijk schreef de biografie. Hij schreef eerder ook de biografie van Gordon.

Share.

About Author