Nieuwe muziek van Songfestivalwinnaar Duncan Laurence

0

Het is al een tijdje geleden dat we wat hoorden van Duncan Laurence, maar binnenkort is het zover. Op zijn Instagram laat hij weten dat we binnenkort nieuwe muziek van hem kunnen verwachten. Na zijn laatste nummer Love Don’t Hate It vorig jaar brengt hij nu niet één nieuw nummer, maar een heuse EP uit.

Duncan Laurence heeft de afgelopen maanden blijkbaar hard zitten schrijven aan nieuwe muziek. Op zijn Instagram maakt hij bekend dat op 13 mei zijn Worlds On Fire EP uitkomt, met onder andere de nieuwe single Someone Else. Zelf staat hij te popelen om zijn EP uit te brengen. Zo schrijft hij: “Ik ben zo opgewonden om eindelijk mijn nieuwe muziek met jullie te delen, ik kan niet wachten”.

Het Songfestivalsucces van Duncan

Duncan Laurence is bij het grote publiek bekend geworden door zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival 2019. Hij won dit Songfestival met zijn nummer Arcade en bracht zo het Songfestival naar Nederland. Door het coronavirus is het Songfestival, waar Jeangu Macrooy dit jaar voor Nederland zou uitkomen met Grow, verplaatst naar volgend jaar. Wel kun je op 12 en 14 mei kijken naar speciale shows op YouTube, waar je van elk deelnemend land een liedje hoort. Op 16 mei, de datum van de oorspronkelijke finale, zie je op televisie Eurovision: Europe Shine A Light.

Share.

About Author