Theater aan Huis: Love Never Dies

0

We beginnen het weekend goed met wederom een musical van wereldklasse. Vorige week kon je je de beroemde musical The Phantom of The Opera zien. Deze gelauwerde musical van Andrew Lloyd Webber was helaas maar 48 uur beschikbaar. Heb je hem gemist? Dan kun je vandaag (24 april) kijken naar het spannende vervolg Love Never Dies.

The Phantom of the Opera was als langstlopende musical op Broadway een groot succes. Het is dan ook geen wonder dat Webber de personages niet los kon laten. Dat resulteerde in 2010 in het vervolg Love Never Dies, ook wel The Phantom of The Opera 2.

Love Never Dies

Love Never Dies pakt het verhaal het verhaal op tien jaar nadat de Phantom ontsnapte uit Parijs. Hij bouwt een nieuw imperium op in New York op Coney Island. Hij wil hiermee zijn oude liefde Christine naar hem toe lokken. Dit lukt, maar wanneer zij elkaar treffen in New York komt oud zeer weer naar boven. Temidden van spanningen en mysterie moeten zij erachter komen of liefde inderdaad nooit sterft.

Andrew Lloyd Webber

Andrew Lloyd Webber is een componist en impresario die een paar van de meest bekende musicals ter wereld op zijn naam heeft staan. Naast The Phantom of The Opera en Love Never Dies kun je hem onder andere kennen van The Wizard of Oz, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Evita, Jesus Christ Superstar en Cats.

The Shows Must Go On

Niet alleen in Nederland zitten we binnen door het coronavirus. Over de hele wereld zijn theaters gesloten. Om musical-fans toch te kunnen laten genieten van prachtige musicals stelt Andrew Lloyd Webber op het YouTubekanaal The Shows Must Go On elke week een van zijn musicals beschikbaar. Deze week zie je dus Love Never Dies. Je kunt kijken vanaf 20:00 uur en de stream blijft 48 uur beschikbaar.

Beeld: Joan Marcus

Share.

About Author