Kijktip: Alex Ploeg op NPO 3 met Ultimatum

0

Vrijdag kon je bij NPO 1 het weekend inluiden met Bert Visscher. NPO 3 neemt vandaag (5 april) het stokje over en sluit het weekend met een lach af met Alex Ploeg. Je ziet zijn show Ultimatum om 22:25.

In zijn debuutvoorstelling Ultimatum maakt het publiek kennis met Alex Ploeg. Hij praat over zijn jeugd als dikkige jongen en vertelt hoe hij het leven nu als dertig-en-nog-iets-jarige millennial ziet. In hoog tempo volgen de grappen elkaar op en vertelt hij met de nodige zelfspot zijn coming of age verhaal. Ook muziek ontbreekt niet bij Ploeg, waarbij hij zichzelf begeleidt op de elektrische gitaar. Een instrument dat hij naar eigen zeggen vooral heeft gekozen om ‘cooler te zijn dan hij eigenlijk is’.

Ultimatum

Wil je vast een voorproefje zien van de show van vanavond? Bekijk dan de trailer van Ultimatum. Om 22:25 zie je de hele voorstelling op NPO 3.

Beeld: Diederik Bulstra

Share.

About Author