Queen cover van OG3NE opgepikt door ….Queen!

0

Al eerder lieten de zussen van OG3NE horen dat ze niet stoppen met samen zingen, ook al zitten ze alle drie thuis in isolatie. Eerst namen ze samen het nummer Kinda Wanna op. Gisteren kwam hun tweede quarantaine-cover uit: Bohemian Rhapsody van Queen. De cover gooide hoge ogen bij hun fans. Maar de cover van OG3NE belandde ook op de Instagram van Queen.

Met Kinda Wanna lieten Lisa, Amy en Shelley al horen dat ze ook vanuit huis prima nummers kunnen opnemen. Voor hun tweede poging kozen ze dan ook niet het gemakkelijkste liedje. In Bohemian Rhapsody hoor je hoe goed de zussen op elkaar zijn ingespeeld. Zelfs apart van elkaar klinkt hun samenzang in dit complexe nummer om door een ringetje te halen. Op Instagram werden ze door hun fans dan ook overladen met complimenten.

De Instagram Story van Queen

OG3NE schreef bij de cover dat de hij bedoeld is om “in ieder geval voor een seconde je stemming te verlichten of je gedachten even van je zorgen af te halen”. Een bescheiden doel, maar met een groot bereik. Ze waren dan ook overdonderd toen hun Bohemian Rhapsody ineens in de Instagram Story van Queen zelf verscheen. Zo schreven ze op hun Instagram: “En toen deelde QUEEN onze video in hun Instagram Story #isthisthereallife?”.

OG3NE maakt niet de enige Queen cover

De fans van OG3NE vinden het helemaal terecht dat OG3NE wordt geprezen door Queen. En ze zijn niet de enige die laten zien dat ze in deze lastige tijd niet bij de pakken neer gaan zitten. Wereldwijd delen mensen onder de hashtag #DontStopUsNow covers van Queen en andere initiatieven om mensen een hart onder de riem te steken.

Share.

About Author